An Unbiased View of προφυλακτηρες 4χ4

Wiki Article

These electricity electric managing boards retractable classy and useful simplicity your entry and exit while furnishing a rugged factor of design. Grippy rubber studs dot the jogging boards, for any certain..

Ατέρμονας: Μηχανισμός διεύθυνσης με ατέρμονα κοχλία και οδοντωτό τροχό. Μπαίνει κυρίως στα σκληροτράχηλα τζιπ γιατί είναι ανθεκτικός και μειώνει τους κραδασμούς στο τιμόνι, που προέρχονται από τις ιδιαιτερότητες του εδάφους.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Αναβαθμίστε το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας και παράλληλα προστατέψτε το!..

Υποβραχιόνια / Τεμπέληδες (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

 Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και ο πιο δυνατός εργάτης χρειάζεται λογική διαχείριση, για να μην μας προσδώσει τη στιγμή που θα τον χρειαστούμε.

Για να εξασφαλιστεί ότι είστε ένα πρόσωπο κι όχι ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα, παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς click here κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Δεύτερη μπαταρία: Είναι μια ιδιαίτερα πρακτική αλλά όχι τόσο συχνά προτεινόμενη εφαρμογή που πρόκειται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην περίπτωση που έχετε αυξήσει σημαντικά τις ηλεκτρικές απαιτήσεις του οχήματος.

Ξεχάσατε τον Κωδικό; Δημιουργήστε ένα Λογαριασμό Επιβεβαιωση Πραγματικου Χρήστη

Ατελείωτα σχέδια με καθημερινές παραλαβές, Ποιότητα υφασμάτων & Σχεδίων, Τιμές που ενθουσιάζουν.

Report this wiki page